7 veličastnih.

Čekiram Martin blog, prebiram njenih 7 dejstev, se masmiham misleč si,:” Podobna veriga kot tista s 5. predmeti. Če se jim da. Naj imajo veselje”. Pridem do konca. In glej ga zlomka. Martika mi je šprknila fnikolo. Loti se me stiska, ki pritiska. Nato, hevreka. Odzivam se v duhu nekdanje Civilne zaščite: “Nič nas ne sme presenetiti”. Sprejemam izziv. Veselo na delo.

1. Že od malega sem upornik. Vendar sem svoje uporništvo ozavestil in ga začel živeti šele v najstniških letih. Kdo pa ne? Čeprav sem jaz izbiral ekstreme od ekstremov.

2. Ne maram ideologij. Ne maram totalitarizmov. Želim imeti možnost izbire. Družba želi imeti vso čredo ovac na kupu. Ovce, ki si želijo ubirati svojo pot, niso zaželjene. So “troublemakerji”. Sam skačem visoko in daleč vstran od črede. Zgodovino pišejo “troublemakerji”.

3. Sem tipičen indigo otrok.

4. Aktivno se zavzemam za varstvo in ohranjanje narave ter živali. Oktobra lani sem v zavetišču za živali posvojil Balooja. Vendar moj čas šele prihaja. S svojimi dejanji želim pustiti pečat na globalnem nivoju.

5. V otroških letih sem bral Vinetouja. Kdo pa ne? V knjigi mrgoli spopadov. Med “good and bad guys”. Že v otroških letih mi nikakor ni šlo v glavo zakaj dobri fantje streljajo v konje zlikovcev? Zloba ni v konju, zloba ga jaha. Sam ne bi streljal v konja. Živali niso zlobne po naravi. Meril bi višje.

6. Nekoč bom živel v eko hiši. Objemala jo bo veeelika parcela. Na njenem robu bo poganjal gozd. Mejnik bo žuboreč potoček. Divjina bo moja bližina.

7. Trenutno je Baloo moja edina ljubezen.

  • Share/Bookmark
 
01
7.07.2007 15:44

Troublemakers aj lajk. Z Baloojem vama želim lep dan (globalno zabavo si bomo pa vsak po svoj pričarali danes zvečer).
Lepo, da si se odvzal, a pozabil si izzvati naslednjih sedem žrtev ;)

02
8.07.2007 01:09

Nisem pozabil Martika. Vendar; a) moje blog-drevo še ni dovolj razvejeno, b) izziv sem sprejel, ne želim pa izzvati,

Uživaj življenje.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !